Om Lund Byggefirma

Vi er et seriøst og veletableret tømrerfirma, som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde – til tiden.

Vores kompetenceområde ligger inden for nybyggeri og renovering af institutioner, boliger, kontorer mv. og vores kunder og samarbejdspartnere er offentlige og private bygherrer samt ejer- og boligforeninger.

Firmaet, som blev grundlagt i 1969, er i dag en mellemstor virksomhed, som kan tilbyde alt fra mindre fag- og til store totalentrepriser.

Lund Byggefirma udfører alle former for renovering inden for tømrer- og snedkeropgaver. Vi kan isolere dit hus lige der,hvor det trænger!

Årets Fighter 2011

Lund Byggefirma blev kåret af OK benzin og Berlingske Tidende til årets Fighter 2011
Den danske underskov af små firmaer byder på masser af håb og gode historier – selv i kriseramte brancher. Det viser opløbet til Fighterprisen 2011. Læserne har stemt, og vinderen er fundet. Når ordrebogen er tom, fremtiden dyster og “plejer” er død. Så er der kun hårde valg tilbage. Det ved enhver virksomhedsejer med ambitioner, og sådan en virksomhed er Årets Fighter 2011.

Parret bag Lund Byggefirma i Viborg valgte at satse på – og investere i – ledelse drevet af stærke værdier og på effektivisering af arbejdsprocesserne. De valgte kampen, og de vandt afstemningen blandt ErhvervsBladets læsere og energiselskabet OK’s kunder suverænt.

Med mere en 40 pct. af stemmerne er Kristine og Henrik Lunds firma den helt rigtige vinder af konkurrencen.

– Årets Fighter handler i høj grad om de virksomheder, der har gjort noget anderledes for at vende en svær situation, og som har haft modet til at satse på deres strategi. Sådan en virksomhed er Lund Byggefirma, siger Line Udengaard der har repræsenteret OK i den jury, som nominerede fem virksomheder – ud af 250 – til den endelige afstemning.

Utraditionelle metoder

Da krisen ramte byggesektoren i 2009 måtte Lund Byggefirma skille sig af med en stor del af staben, men samtidigt valgte ejerparret at satse helhjertet på at skabe en mere effektiv organisation, hvor der var styr på alle informationer.

Virksomheden fik en professionel bestyrelse og Kristine Lund – der er uddannet lærer – trådte ind i virksomheden som administrativ leder samtidigt med at hun efteruddannede sig til jobbet.

– Det handler i høj grad om distanceledelse, for det er jo sjældent, at vi har alle medarbejdere samlet i under samme tag. Det stiller store krav til planlægning og mødestruktur, fortæller Kristine Lund blandet andet.

Utraditionelt for byggebranchen arbejder Lund Byggefirma – der igen er foran budgettet og med ordrer på bogen – i dag efter en flad struktur frem for det typiske hierarki og ledelsen har indført såkaldte Medarbejderudviklingssamtaler (MUS) – noget som flere af de erfarne håndværkere i virksomheden aldrig havde prøvet før.

KONTAKT OS

Lund Byggefirma A/S
Hulbækvej 28, Mollerup
8830 Tjele

Tlf: +45 86 65 25 55
Mail: mail@lundbyggefirma.dk

CVR nr.: 25767918
EAN nr.: 5790001688875