Nyheder

Lund Byggefirma – Vi uddanner med stolthed

29. september 2022

Torsdag den 29. september er en særlig dag i Lund Byggefirma, hvor Henrik Lund har været til svendeprøveafslutning med hele tre tømrerlærlinge.

Vi ønsker Charlotte (EUX), Chris og Rasmus (begge EUD) hjertelig tillykke med den nye titel som tømrersvend og håber, at de får en festlig og god dag!

Og så glæder vi os over, at vi kan byde både Chris og Rasmus velkommen tilbage på arbejde mandag den 3. oktober, hvor de begynder som tømrersvende. Vi ønsker Charlotte god vind fremover som værnepligtig i Beredskabsstyrelsen!

45 boliger i Tilst

31. maj 2022

På den tidligere GASA-grund i Tilst ved Aarhus skal Dansk Boligbyg A/S opføre 45 rækkehuse på etape 2 i kvarteret Blomsterhaven. Totalentreprise-projektet har ejendomsudviklingsfirmaet Calum som bygherre. Dansk Boligbyg A/S har tidligere opført et tilsvarende projekt for bygherre på grunden ved siden af. Vi hos Lund Byggefirma A/S har fået fornøjelsen af tømrerentreprisen på projektet og glæder os til samarbejdet.

Målgruppen til lejeboligerne er unge familier med små børn, som ønsker at bosætte sig udenfor Aarhus centrum, hvor der er mulighed for at leje et nyt rækkehus med have til ca. samme pris som en 2-vær. lejlighed i den indre by.

GASA-grunden i Tilst har de seneste år været under en stor omdannelse, til en ny bydel med rækkehuse, lejligheds-karréer og ungdomsboliger samt en dagligvarebutik.

Luplau & Poulsen, Aarhus er arkitekter på projektet, og Svend Poulsen er rådgivende ingeniører. Etagearealet udgør 4709 m2, og der er byggestart for tømrerentreprisen juni 2022, med aflevering forår 2023.

fotografen er på vej